Close

Digital-студія KR. Laboratories була офіційно акредитована GoodFirms

Digital-студія «KR. Laboratories» пройшла акредитацію та розпочала партнерство з американською B2B платформою «GoodFirms» (Вашінґтон, округ Колумбія, США), яка займається популяризацією IT-компаній у сфері надання послуг з веб-розробки, створення програмного забезпечення та електронної комерції.

Відтепер наша студія офіційно додана та підтверджена в GoodFirms та входить у ТОП-рейтинг провідних постачальників ІТ послуг в Україні.

TOP IT Services Company of Ukraine

GoodFirms про KR. Laboratories

Зареєстрована у 2019 році та базуючись в Україні, KR. Laboratories є digital-студією повного циклу веб-розробки та надання IT-послуг широкого спектру, включаючи створення веб-сайтів, SEO оптимізацію і просування, кібербезпеку, а також кваліфікований IT-аутсорсинг.

KR. Laboratories обслуговують клієнтів різних галузей, такі як: Наука та освіта, Медицина, Будівництво, Автотранспорт, Промисловість, і B2B.

За останні 10 років, учасники KR. Laboratories комплексно та цілеспрямовано підійшли до процесу надання ІТ-послуг, активно працюючи над собою, здобуваючи необхідний досвід та досягаючи ефективності й успішності. Їм вдалося подолати кар’єрний шлях від любителів до експертів, поєднуючи різний досвід та покращуючи свої soft-навички (skills). Вони також поступово перейшли від обслуговування регіональних до міжнародних проєктів.

Окрім цього, KR. Laboratories має прогресивну команду, яка складається з  різносторонніх, талановитих і творчих особистостей. Це люди, які у своєму житті встигли попрацювати з різними спеціальностями, дисциплінами, професіями. Зокрема, у команді є психологи, спортсмени, дизайнери, історики, музиканти, громадські діячі тощо. Це допомагає тонко виконувати роботу й зумовлює креативний підхід до завдань, що робить членів команди гнучкими до будь-яких складнощів в роботі. Такий підхід об’єднує та надихає колектив, сповнюючи натхненням та оптимізмом, а також дає змогу реалізовувати нестандартні ідеї.

KR. Laboratories складається з професіоналів, котрі ставлять перед собою високі цілі, задачі та ідеали. Націлені на результат, вони надають клієнтам якісні послуги. Команда береться за проєкт із 100% впевненістю у своїх силах, успішно розробляє та впроваджує IT-продукти. На кожному етапі команда консультує своїх клієнтів з певних питань та обирає найкраще рішення для них.

Best IT digital-studio of Ukraine

Як GoodFirms оцінює та досліджує компанії в сфері IT?

GoodFirms – це онлайн-платформа для досліджень та оглядів у сфері IT, яка підтримує peer-to-peer (P2P) зв’язки та популяризує бренди, а також забезпечує пошук та аналіз на основі бази даних ІТ-компаній, з метою полегшити пошук якісних ІТ-спеціалістів замовниками, клієнтами чи іншими зацікавленими особами.

Понад 60 тис. компаній у сфері ІТ-послуг та програмного забезпечення вже зареєстровані у базі GoodFirms, де вони були акредитовані за особливими методами оцінювання й аналітики, в основу яких покладено три точки зору: Якість, Можливості та Надійність.

GoodFirms проаналізували і оцінили діяльність KR. Laboratories, та виявили, що агенція успішно розвивається серед постачальників послуг в галузі ІТ та послуг цифрового маркетингу. Дослідницька група дійшла висновку, що незабаром компанія стане одним з провідних постачальників послуг веб-розробки у своєму регіоні, і не тільки.

Вищевикладена оцінка базується на завзятості, експертності та можливостях, які KR. Laboratories пропонують своїм клієнтам.

Нижче можна ознайомитися за якими послугами та критеріями GoodFirms провели оцінювання якості digital-студії KR. Laboratories.

IT послуги

IT аутсорсинг – це підтримка та адміністрування в сфері інформаційних технологій із незалежними ІТ-спеціалістами. Команда фахівців надає професійну комп’ютерну допомогу, включаючи клієнтську підтримку (IT Techncial Customers Support), довідкову службу (Help Desk Service) – як для індивідуальних осіб та приватних підприємців, так і малого, а також середнього бізнесу.

Компанія надає широкі послуги з обслуговування комп’ютеризованих систем та засобів автоматизації. Усі роботи виконуються вчасно, з високою якістю та абсолютною гарантією.

Команда забезпечує цілодобову 24/7 підтримку та націлена на довгострокову співпрацю. Таким чином, завдяки такій досвідченій команді, KR.Laboratories стає одним з кращих постачальників ІТ-послуг у своєму регіоні й зокрема в Україні за рейтинговою системою GoodFirms.

Find best IT services

Детальніше про GoodFirms:

GoodFirms – це інноваційна компанія з досліджень та оглядів B2B, що базується у Вашингтоні та широко аналізує ІТ-ринок у пошуку кращих веб-агенцій з розробки, надання ІТ-послуг та цифрового маркетингу серед технологічних фірм, котрі пропонують послуги своїм клієнтам. GoodFirms класифікує компанії за їх послугами й можливостями, підвищує їхню репутацію в Інтернеті та допомагає шукачам цифрових рішень та послуг обрати кращого digital-партнера, який відповідає їх бізнес-інтересам, критеріям та потребам.

Про автора

Anna StarkАнна Старк – співробітник дослідницького центру GoodFirms, заповнює розрив між шукачами та постачальниками послуг. Поточна роль Анни включає оцінку компаній, їх ключових атрибутів, імідж та інформаційну подачу. Вона твердо вірить у магію слова. Вона завжди шукає нові рішення, стратегії та ідеї, які компанії із задоволенням сприймають, і висвітлює виключно кращих, щоби зробити їхні досягнення та ідентичність яскравішими у Всесвітній павутині з допомогою GoodFirms.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
0
Цікаво почути Вашу думку!x
Отримати комерційну пропозицію
Оформити заявку
Замовити консультацію

Заповніть, будь ласка, форму й наш спеціаліст зв’яжеться з Вами та надасть безкоштовну консультацію!

Замовити дзвінок

Вкажіть, будь ласка, контактний номер телефону. Наш менеджер миттєво зв’яжеться з Вами!